Central African Republic

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Central African Republic

Közép-afrikai Köztársaságban eladó ingatlan

A Közép-afrikai Köztársaság Közép-Afrika. A főváros Bangui. A Közép-afrikai Köztársaság északra határos Csáddal, Szudánnal és Dél-Szudánnal, délre a Kongói Demokratikus Köztársasággal és a Kongói Köztársasággal, és Kamerunnal nyugatra; ez szárazföldi állam.

A Közép-afrikai Köztársaságot a politikai instabilitás és a humanitárius válság okozta súlyos gazdasági instabilitás jellemzi. A közép-afrikai köztársaság lakosságának többsége a szomszédos országokban elmozdul, vagy menedéket keres.

A központi köztársaságban eladásra szánt ingatlanok a helyi lakosság számára nem hozzáférhetőek, mivel az alacsony jövedelmek oka nagyobb valószínűséggel keres bérelt szállást, mint vásárolni.

A gazdasági és politikai problémák, valamint a problémák, a pénzügyi intézmények és különösen a bankok kérdése az, hogy úgy döntöttek, hogy stabilizálódnak Banguiban, az ország fővárosában. Tehát nagyon nehéz megtalálni a közép-afrikai köztársaságban eladó ingatlanokat.

A Bimbo a Közép-afrikai Köztársaság második legnagyobb városa, és az ország délnyugati részén található. A Bimbo jó példája a városi életnek, és zsúfolt piacai vonzereje a turistáknak. A Bimbo lakossága megduplázódott az elmúlt tíz évben, és az éghajlat zajos és kaotikus. Itt egyszerűbb megtalálni az ingatlanokat.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 27865

Eladás Egyéb (földterület), Central African Republic, Bangui, Bangui, tallet al asafir

522,060,863.41HUF
Eladás
Egyéb (földterület)

3280 m²
3280sqm lenyűgöző telek eladó ajaltoun-24km 1 'autópálya 3' ajaltoun központ 30/75 rendezési alkalmas: 1-építeni 3 lakásprojektekbe minden 3 + 1...
Cod. 27301

Eladás Három hálószobás lakás, Central African Republic, Bangui, Bangui, bangui center

Reserved negotiation
Eladás
Három hálószobás lakás

85 m²
Kiváló lakás eladó
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB